שריפה פנימית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/12/2001 | 17:17 | מאת: ענת

האם קרה לכם שבזמן התקף חרדה כל הגוף שרף לכם מבפנים? אתמול היה לי התקף חרדה (אחד מיני רבים)ו הידיים שלי פשוט שרפו וזה נורא הלחיץ אותי. הם זה אחד הסימנים של התקף חרדה או שכדאי לרוץ לרופא?

20/12/2001 | 18:14 | מאת: לימי

ענתי זה אחד התסמינים של התקף חרדה,לי למשל בשעת התקף חרדה היה שורף לי הראש בוער,לכל אחד זה שורף במקום אחר.

20/12/2001 | 20:42 | מאת: נטע

ענת, גם אני הרגשתי לפעמים בזמן התקף חרדה תחושה של בעירה בכל הגוף, כמו שריפה מבפנים. אחות בקופת חולים אמרה לי שזוהי תופעה של מתח עצבי. בכל מקרה תשאלי את הפסיכיאטר שלך כדי שתהיי רגועה. מאחלת לך שלוה ושקט נפשי בלי התקפי חרדה.

21/12/2001 | 18:16 | מאת: דר' עמי אבני

ענת בהחלט יתכן קשר לחרדה עם זאת כל אדם עם התקפי חרדה מומלץ שיעבור ברור גופני לכל אחד מהסמפטומים לשושל בעיה גופנית במקביל עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית