בקשה מצוות הפורום והגולשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2000 | 01:11 | מאת: שלום

אנא הקפידו על כותרת התגובה/הודעה ללא הקפדה זו הכותרת היא כותרת ההודעה לה הנכם מגיבים זה יכול להגיע עד אבסורד ובכלל כדאי שנדע את תוכן ההודעה למנהלי האתר ישנן הודעות קצרות אשר לא דורשות תוכן יש לאפשר תשובות כאלו ולסמן העובדה כי הינן ללא תוכן כנהוג בכל פורום

21/11/2000 | 07:23 | מאת: organ

שתי הבעיות שהעלית קשורות כנראה למבנה המערכת. אני מצאתי להם פתרונות עצמיים כדלהלן: א. לגבי הכותרת: אוטומטית, אכן עולה הכותרת של ההודעה הראשית. יש למחוק אותה ולשים כותרת בהתאם. ב. לגבי כתיבת הודעה רק עם כותרת, ללא תוכן: אני נוכח לראות שהמערכת אינה מאפשרת זאת, אבל אני "מתחכם" למערכת ע"י כתיבה של אות אחת חסרת משמעות בשטח הנועד לתוכן ההודעה. נקווה ששם בדוקטורס ידאגו לתיקון המצב, אבל בינתיים אלה יכולים להיות הפתרונות.

24/11/2000 | 19:53 | מאת: שלום

בקשה מהגולשים ךהקפיד על כותרת מתאימה והצעת יעול מצוות האתר . היות ואכן לא ניתן זוהי הצעה ליעול נו... מה אתה אומר? בינתיים מישהו לקח זאת לתשומת ליבו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית