ויוי???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/12/2001 | 17:48 | מאת: ליהי

ויווש.. היכן את? איך היה היום בתל אביב? ומה המשבר שפקד אותך בזמן שלא היית כאן??? דואגת, ומתגעגעת...

20/12/2001 | 11:20 | מאת: ויוי

ליהי יקרה אל תידאגי אני בסדר כתבתי שם,, ועל המשבר ההוא שאני עדיין מיתמודדת , ןקצת יותר קל לי .אכתוב מאוחר יותר, כרגע רצה לפסיכולוגית ובערב שוב נוסעת מקסימה שלי תמיד איתי ואני עסוקה כל כך מקווה שהכל בסדר אצלך מיצטערת לשמוע שלא מצאת ,, לפרוייקט ושלפחות תימצאי ותצליחי במהלך החודשים הקרובים. אוהבת מאד ויוי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית