הקשר בין אלרגיה לחמרים המופיעים במזון, והתנהגות לא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/1999 | 09:55 | מאת: פנינה

שלום מחפשת מחקרים / מסקנות המקשרים בין חמרי מזון שונים, אלרגיה אליהם, והופעת התנהגויות לא נשלטות ושאינן נאותות בקרב ילדים ובני נוער בעיקר. תודה.

28/11/1999 | 22:22 | מאת: yoelnd

פנינה שלום! תוכלי לפנות למייד-ליין באתר של חב' סולגאר (ויטמינים ומינראלים) או לפנות אליהם ישירות בקו הדרכה והם ישלחו לך חומר בענין. ישנם הרבה מאוד מחקרים בענין זה בעיקר השפעת צבעי מאכל (וכמה שהם מזיקים - חבל על הזמן......) והיפרקטיביות אצל ילדים!!! (טלפון סולגאר: 333- 350 - 800 - 1) כמובן ישנם מחקרים נוספים על אלרגיות למזון כגון מעבר מיניקה למוצרי חלב של פרה וכל הבלאגן שגורמיחם לתינוק מחוסר ידע ורגישות לתופעות הנלוות. ישנם טיפולים קלים ויעילים לפתרון הבעיה החל מדיאטה רטטורית (מבדלת ממזון למזון וכך רואים מה גורם לאלרגיה ויודעים מה להוריד....) ובהמשך טיפולים בקינסיולוגיה ודמיון מודרך. בהצלחה.......

26/12/1999 | 23:47 | מאת: אמיר זהר

לפנינה שלום רב לצערי איני בקיא בתחום זה לכן איני יכול לעזור לך. שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית