למי שחוגגת יום הולדת...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2001 | 23:55 | מאת: ליהי

יש עוד חמש דקות להגיד לך מזל טוב... :-)))))))))))))))))))))))))))!!!!!! איך היה מתוקה? עשית משהו בכלל? איך המצב רוח? היום לא כתבתי לך מייל כי אני ממש גמורה, אבל הייתי חייבת לאחל לך שוב שיהיה לך הרבה מזל בחיים, ושבאמת יהיה לך טוב. זהו.. מתגעגעת...:-) לילה טוב יקירתי.. (ד"ש לאיתן!......:-))))

19/12/2001 | 00:05 | מאת: HERA

עוד יום-הולדת עבר... יופי. הופ-הופ טרללה, גדלתי בשנה... וזהו. זה כל ההבדל. התחיל יום חדש, והצרות אותן צרות... היום לא עשיתי שום דבר מיוחד (חוץ מלמצוא מקום למתנה שאחותי קנתה לי (וזה היה פרוייקט...). את החגיגות אני עושה בסופ"ש... אני מוזמנת, מוזמנים אלינו... נו, הבלאגן הרגיל :-) אז אם את עוד בסביבה - מגיעה לך תודה מיוחדת (בלי לפגוע פה באף-אחד). לילה מיצויין לך...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית