anyone here????????????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2001 | 23:18 | מאת: lisa

???????????/

18/12/2001 | 23:52 | מאת: ליהי

ליסה נשמה... מה שלומך?...הרבה זמן לא שמעתי ממך, את בסדר? הכל בסדר שם בחו"ל..? אני ממש שפוכה מעייפות ולא נשארת כאן ליותר מידי זמן.. אבל ראיתי ששאלת אם מישהו פה.. אז בנתיים אני פה..:-))) אני רק אכתוב להרה משהו ואני עפה למיטה... :-)

18/12/2001 | 23:58 | מאת: lisa

hi lehi,how r u? i am ok although i have been in a bad mood all day,just a bit depressed i think,but i should get over it tomorrow,i hope you are fine and that everything is going your way

19/12/2001 | 00:01 | מאת: HERA

היי ליסה, מקווה שאת עדיין כאן.

19/12/2001 | 00:07 | מאת: lisa

yes i`m still here,i was just reading up on the net about "transference"and counter-transference

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית