ליהי ,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2001 | 17:53 | מאת: ויוי

היי ליהי יקירתי , סוף סוף , היתגעגתי ,,מקווה ששלומך בסדר? הפרידה קשה מנשא , מאנשים יקרים,,, כעת המחשב איך שהוא מתוקן אך אין לי מייל, לצערי שלומי בסדר ,ומקווה לשמוע גם ממך ,,או שאדפדף כאן כעת , בנתיים , אוהבת ושולחת לך נשיקות ויוי

18/12/2001 | 23:47 | מאת: ליהי

ויווש שלי... שלחתי לך כמה מיילים אבל את אומרת שאין לך עדיין אי מייל... :-((( חבל.. מה שלומך יקירתי?... איך את מרגישה עכשיו? איך עבר עלייך השבוע? אצלי עבר די טוב.. יש לי עדיין את אותה הבעיה בלימודים.. אני לאט לאט מתחילה לעכל שכנראה ואני אצטרך לחכות עוד חצי שנה למבחן הממשלתי.. נו טוב.. שאלו יהיו הבעיות של כולנו... היום האמת היה לי יום יחסית מבעס בעבודה , את יודעת עם מי אני עובדת נכון..? אז זהו שהיום הוא עלה לי על כל העצבים וזה די מתסכל אותי, אבל אני מקווה שזה יסתדר. אני לא מבינה מה מצאתי בו בכלל... בכל אופן, אם אני עושה משהו שלא לרוחו הוא מתנהג אליי ממש מגעיל אבל.. מה חדש..:-).... טוב יקירתי.. אני שפוכה מעייפות -חזרתי ממשמרת ערב ומחר אני עובדת בוקר אז אני הולכת לישון , אני מקווה לראות וגם לשמוע ממך מחר. תרגישי טוב, שיהיה לכולנו טוב, אמן. לילה טוב... :-)))

25/12/2001 | 00:42 | מאת: ליהי

הלו???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית