HAPPY BIRTHDAY HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2001 | 11:59 | מאת: lisa

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..MAY YOUR DREAMS COME TRUE..AND MAY ALL IN THIS WORLD BE KIND JUST LIKE YOU...!!!!!!!!!LISA

18/12/2001 | 14:07 | מאת: HERA

ליסה... איפה היית? תודה על מה שכתבת... מה שלומך? נ.ב. אם כל העולם יהיה נחמד כמוני... תפרוץ מלחמת העולם השלישית... :-)

18/12/2001 | 14:57 | מאת: lisa

Hi again,i have been away for a week but i`m home now and i`m not in a graet mood i don`t have anything cheery to say i`m sorry,but how is everyone here?i hope you are all fine,LEHI,EITAN and everyone else

18/12/2001 | 18:01 | מאת: ויוי

הרה יקרה יום הולדת שמח היגעתי בזמן , ואני שמחה שלא פיספסתי,, מאחלת לך מכל הלב שדרכך תהיה קלה בכמה שפחות מיכשולים ושהמזל הטוב של הקשתים יאיר גם עליך את אורו וחומו השורף,,, ושתרגישי את החיים ותחווי אותם עד הסוף הטוב. שלך באהבה ,,אל תהיי מובכת , זה בסדר, מזל טוב שוב, ויוי

18/12/2001 | 18:49 | מאת: טלי וינברגר

היי, מז"ט... אני מצטרפת לכל האיחולים החמים... :) טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית