צריכה מרובה של חומרי נקיון. איך מתמודדים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2000 | 14:53 | מאת: organ

שלום לכולם. אני מתמודד זה שנים רבות עם תסמונת ה-OCD. יחד עם זאת אני גם פעיל פעילות ברמה הציבורית למענן שיפור מצבם של חולי ה-OCD, שינוי הגישה והיחס למתמודדים ולמחלה זו. הגישה והיחס למתמודדים הינם מעוותים עד מאוד ויש לפעול רבות לשינוי ולגישה שונים מכפי שזה היום. בין חולי ה-OCD ישנם כאלה שמחלתם מתבטאת בצורך רב בנקיון מוגזם ביותר, ומכך גם להוצאה כספית גבוהה. מאלה רבים שהנסתם היחידה היא מקיצבת הביטוח הלאומי בסך של כ-1500 ש"ח לחודש. אני פועל למען הכרה בהוצאה מימסדית זו לצורך הגדלת הקיצבה. בטח את תמהים: "מה פתאום? וכי נעזור לך בכפייתיות שאת רוצה להתפטר ממנה?" ובכן אני לא אופתע מתגובה כזו. קראו בבקשה את קובץ הוורד המצורף להודעה ששמתי בפורום "התמודדות עם מצבי לחץ" של IOL, (כיוון שאין כאן בדוקטורס אפשרות לצרף קובץ נאלצתי לצרפו בדרך עקיפה זו) קראו אותו בעיון, ורק לאחר קריאתו, אשמח לשמוע את השגותיכם, הערותיכם והארותיכם על טענותי. אבל, אנא שיהיו ענייניות. תודה.

20/11/2000 | 20:19 | מאת: adi

שלום אורגן, זה נראה לי רעיון מצוין. עדי

20/11/2000 | 22:01 | מאת: organ

אשמח אם תפרט יותר. האם קראת את הקובץ (תמצא אותו בפורום "התמודדות עם מצבי לחץ" של IOL תחפש תחת השם ORGAN)

22/11/2000 | 21:47 | מאת: אחת

יש אנשים שמחפשים עוזרת או עוזר בנרות, אפשר לשלוח אליהם את הכפיתיים, והם גם ישלמו על חומרי הנקוי, וגם על הזמן, מה אתה אומר?

23/11/2000 | 17:10 | מאת: organ

יכול להיות יפי של רעיון. רק הבעיה מי יעשה את "השידוך"?...................

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית