סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2001 | 23:23 | מאת: ע.

האם קיימים פרמטרים קבועים על פיהם ניתן לאבחן האם נער הוא סכיזופרן?

17/12/2001 | 00:28 | מאת: טלי וינברגר

ע. שלום רב, ישנם קריטריונים לאיבחון כל הפרעה נפשית, וטוב שכך. אחרת לא ניתן היתה לתת אבחנות אובייקטיביות, וכל אחד היה מאבחן על פי דעותיו הסובייקטיביות. אולם כיון שמדובר בהפרעות נפשיות, אין בדיקה אובייקטיבית (כמו בדיקת דם) שיכולה בוודאות של 100 אחוזים לקבוע שאכן האבחון נכון. לכן לא פעם יש חילוקי דעות לגבי אבחנות שונות בין אנשי המקצוע... בברכה, טלי פרידמן

17/12/2001 | 03:46 | מאת: דר' עמי אבני

ע. יש פרמטרים עם זאת השקול הסופי הוא קליני של המעריך המנוסה בברכה עמי

17/12/2001 | 11:23 | מאת: איש הגשם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעריך מנוסה מה זה שמאות ואם להגיד לך שאני מופיע בכתובים כסיכוזפרן ומי שקבע זאת הוא אותו רופא דפוק כן דפוק שלמד בדרום אמריקה ושילם כמה דולרים בשביל התעודה ובלי שום תואר נוסף כשלך למשל רק מצויין שהוא רופא פסיכיאטר שמאות של רופאים מקצוע חדש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית