הפרעה נפשית - חרדה ודכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2001 | 22:58 | מאת: דניאל ק.

חברי משתמש בכדורי ציפראמיל וסובל מ GENERALISED ANXIETY DISORDER WITH DEPRESSION מה מהות המחלה, האם יש סיכום שאם נתחתן זה יעבור בתורשה ליילדים. הוא רוצה שנתחתן ואני בלבטים קשים בנושא מה עושים?

19/12/2001 | 22:46 | מאת: דניאל ק.

דניאל ק. כתב/ה: > > חברי משתמש בכדורי ציפראמיל וסובל מ > GENERALISED ANXIETY DISORDER WITH DEPRESSION > > מה מהות המחלה, האם יש סיכום שאם נתחתן זה יעבור בתורשה ליילדים. > הוא רוצה שנתחתן ואני בלבטים קשים בנושא מה עושים?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית