מה עושים??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2001 | 20:35 | מאת: ניר

כשקר? אבל ממש קררררר

16/12/2001 | 20:52 | מאת: "אור

אוכלים הרבה שעועית...אידינאחוי ! והרבה חריףף ושותים הרבה וודקה ....ביזו

16/12/2001 | 21:07 | מאת: ניר

בשעועית אנלא נוגע. חריף אני כל הזמן אוכל.והגעגוע הכי גדול שיש לי זה לכוסית וודקה.רק נגמור עם הקסנקס, וזה יהיה הדבר הראשון.

16/12/2001 | 21:12 | מאת: ניר

הביטוי אידינאחוי? מה התחלנו להתלכלך? אח שלי

16/12/2001 | 23:26 | מאת: ליהי

שמים ערוץ שלוש (יצפאן). מדליקים תנור חימום . שמים אותו ממש לידך. מוציאים שמיכה צמרירית מהארון ומתכרבלים בתוכה. עושים כוס קפה חם (טוב אולי את זה עושים לפני שמתכרבלים מתחת לשמיכה)ו.... נהנים מהחיים.... :-)))

17/12/2001 | 00:15 | מאת: ניר

היי לילוש מה שלומינו בימים אלו? אין צורך לספר אני יודע שרק לך יש תאומץ ללכת לטאי-צי למרות הקור ואחלה!!! תמשיכי. יצפאן קצת מאכזב לאחרונה ,הרבה זמן לא עשה את ח"כ רענן כהן -("נולדתי במסצוצט) ראית? פשוט קרע אותי בקטע הזה. אבל גם "וירושליים" טובה. תנור? איזו שאילה ישר על ארבע ספירלות, ו...כן למרות מזג האוויר גם לי מדי פעם יש יציאות להליכה עם ווקמן. אמנם החורף הנוכחי התקבל אצלי יותר באהבה אך עדיין מתגעגע לחול החם ולגלים. אז....... "לונדון לא מחכה לי- גם שם אהיה לבד" . הולך לישון, ילא ביי.(אגב מה עם ויויאן ד"ש).

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית