לכל המנהלים החדשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2000 | 14:10 | מאת: אופיר

קודם כל ברכוים הבאים ובהצלחה ,דבר שני ד"ר פלד כבר התחיל בזמנו סידרת מאמרים (על קלאסיפיקציה בפסיכאטריה,כולל היסטוריה של הקלסיפיקציה,והיתיחסות מודרנית), היה גם מאמר על היסטוריה של הסכיזופרניה...ביקצור היה מעניין יש אותו דבר בפורום פסיכולגיה בנענע רק שם, דפנה (המנהלת) מסבירה על "יחסי אוביקט" (מלאני קליין,ויניקוט...ורבים אחרים וטובים),סידרת "מאמרים" מענינית מאוד!!! אז אולי גם אתם,לעשות משהוא דומה,מה אתם אומרים ?? אופיר נ"ב ד"ר פלד, עוד לא כתבת על DSM4.... אמרת שתיכתוב

21/11/2000 | 17:36 | מאת: ד"ר דרור גרין

אני חושב שזו הצעה מצוינת, והיא כמובן מותנית בזמנם של הכותבים. יש כוונות להרחיב את כמות המאמרים באתר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית