זיהומים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2001 | 11:53 | מאת: שני

אני סובלת כרונית מדלקות שונות - חניכיים, שתן, סינוסים וכו'. האם דלקות יכולות להיות תוצאה של לחצים, מתח, בעיות רגשיות וכו. אם כן - מה ניתן לעשות?

16/12/2001 | 15:22 | מאת: HERA

שני, האם נבדקת אצל רופא? אם כן, ולא נמצאו ממצאים פיזיים לכל הדלקות, אז ישנה אפרות שהכל נובע ממצב נפשי. HERA.

17/12/2001 | 03:52 | מאת: דר' עמי אבני

שני שלום יתכן בעקר על רקע חרדה ודכאון אולם לדעתי קודם עלייך לעבור ברור רפואי במקביל ניתן לעבור הערכה אצל בעל מקצוע ושלקול אופציות שונות. בהחלט נתקלתי באנשים עם בעיות רפואיות לא פתורות או לא מובנות שטענו שאין להם בעיה נפשית ועם זאת נסיון טפול בתרופות נוגדות דכאו וחרדה הועיל להם מאד בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית