מחפשת תמיכה נפשית עבור חולת סרטן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2001 | 11:46 | מאת: אירנה

שלום דודתי חולת סרטן ריאות. אני מחפשת קב' תמיכה של חולי סרטן עבורה או עזרה מפסיכולוג (עדיף ברוסית). אנא עיזרו לי, מצבה קשה ואינני יודעת למי לפנות.

16/12/2001 | 12:17 | מאת: adi

אירנה, 1. נסי בבית החולים בו היא מטופלת. 2. אפשר גם באגודה למלחמה בסרטן. עדי

16/12/2001 | 18:11 | מאת: טלי וינברגר

אירנה שלום רב, דודתך יכולה לקבל תמיכה וטיפול נפשי דרך המרפאה או בית החולים בו היא מטופלת. יתרה ישנם אירונים ועמותות שפועלות למען חולי סרטן, וכוללות קבוצות תמיכה גם בשפה הרוסית. עשי חיפוש באינטרנט, ואני משוכנעת שתימצאי. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית