לאיתן,נזבורה,הרה,ויונתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/12/2001 | 15:27 | מאת: גלית

היייייייייייייי לכולם לכול חבריי...נזבורה הרה איתן יונתן וכולם.. חזרתיי הביתה הימים הראשונים עברו אליי כסיוט היה לי מממשששש קשה! אפילו ממש מאוד היו זולגות לי דמעות ממש בכול מקום. אחריי כמה ימים יתחלתי להכיר בנות.עדיין יש בנות שלא ממש נעים לי איתם וממש מעצבנות אותי. ויש כמה נחמדות,ברור שהקשר שלי איתם זה היי ביי ופה ושם קשקושים,לא יותר.. לפעמים קשה לי להיות ממש 24 שעות איתם, אני חושבת שכן השבוע הזה נתן לי יותר בטחון עצמי התמודדתי אם מצבים כול כך שהפחידו אותי, התחלתי להתמודד בכך כשגם כשקשה לי אני אומרת ומדברת אל עצמי הכול יעבור ועוד יעבור..... אבל! לפעמים משום מה יש איזה עצב שנורא קשה לספר אותו משהוא נפשי,כואב בפנים. אני מרגישה נורא פחד להחשף...וזה כואב ועוצר אותי.. .. עווד דבר,יחלטתי שאני רוצה קרוב לבית בשירות.אני נורא מפחדת,כרגע בטירונות לא מסתדר לי להיות 24 שעות אם בנות וכול הזמן להתעמץ... ככה זה התחלק לחצי חצי.. אוהבת אותכם בהרבה אהבה גלית

15/12/2001 | 17:22 | מאת: adi

אני אופטימית, את בסוף עוד תהני מהשירות שלך. עדי

15/12/2001 | 19:33 | מאת: יונת

גילת כל הכבוד לך שאת מצליחה לחזק את עצמך ולהרגיש יותר בטוחה בעצמך וכולנו כתבנו לך שלא כל הבנות יהיו נחמדות אבל תתקרבי לאלה שאת כן מרגישה טוב ונעים וכך את כותבת שעשית הלוואי שתקבלי להיות קרוב לבית שזה יקל עליך את השרות . אולי עוד תיראי כמה שהצבא תרם לך ונתן לך אפשרות לצאת מהכוניכייה ולתקשר עם הסובבים אותך ואף אחת לא רוצה נגדך או לצחוק עליך תצליחי בכל אשר תיפני ולכל מקום שתגיעי.

15/12/2001 | 21:33 | מאת: HERA

אני לא יודעת כמה בנות נמצאות איתך 24 שעות ביממה, אבל זה לא אומר שאת צריכה להיות חברה של כולן. אז מה אם יש בנות שמעצבנות? לא כולם מושלמים או מתאימים לדימוי שלנו על איך צריכה להיות חברה. כבר נאמר פעם, ש"אין חכם כבעל ניסיון" - את עוברת כעת התנסות מסויימת, שמוכיחה לך שלא לכל הפחדים יש בסיס. כתבת בעצמך, שיש לך יותר בטחון עצמי ושהתמוודת עם מצבים מהם פחדת. אם תשכנעי את עצמך, שאת עומדת מול מפלצות - תראי מפלצות. אבל אם תאמרי לעצמך, שזה אולי לא כ"כ נעים, אבל גם לא כ"כ נורא, הכל יכנס לפרופרוציה המתאימה... אני לא מכירה הרבה בנות, שממש ממש נהנו בטירונות, אבל כולן עברו את זה. מה גם, שנשאר לך עוד שבוע... מה זה כבר שבוע? הרוב מאחורייך. העצב שכתבת עליו קשור לטירונות, או שזה משהו בסיסי יותר? את לא צריכה לתת לפחד מחשיפה להכאיב לך, את צריכה לקבל אותו, להבין מאיפה הוא נובע, ולהתמודד איתו בקצב שלך. אל תלחיצי את עצמך!!! את רואה שאת מצליחה להגיע לפשרות עם עצמך; אם את חושבת ששירות קל"ב יהיה יותר טוב עבורך, אז תקווי שזה מה שיהיה. קיבלת כבר שיבוץ?

16/12/2001 | 00:16 | מאת: איתן

גלית היקרה:))) אני שמח שמתחיל לזוז לך:)) שמתחיל ללכת לך. אולי דווקא לא תיקחי קל"ב כדי ליהיות יותר אם אנשים. ואז יהיו לך יותר מצבים יותר חברים. אולי זאת ההזדמנות שלך להצליח במה שהיה לך כל כך קשה לשיג. בד"כ השרות עצמו שונה שונה לחלוטין מהטירונות. בטירונות יש דיסטנס ולחץ. ובד"כ זה לא ככה בשרות עצמו. אלא אם את בקרבי. אני לא יודע איזה סיבות יש לך לקל"ב. אבל תשקלי גם בסיס סגור. שכולם ביחד. וחברויות שם יותר חזקות. מבסיסים פתוחים. יש לך הזדמנות תנצלי אותה. בבסיס שתיהי יהיו גם בנים וגם בנות אולי תמצאי גם חבר:))) בכל מיקרה. המוווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה:))) @-----)------ איתן

16/12/2001 | 01:33 | מאת: נזבורה

היי חמודה! כנראה כבר תראי את התשובה שלי רק כשתחזרי לחופשה הבאה, כי כמו שאת רואה אני כותבת אותה מאוחר בלילה ואת כבר ישנה... אבל מה לעשות - הייתי בחוץ כל היום......((-: בכל אופן אני מבינה, כמו הקודמים שכתבו לך, שלאט לאט את מתחילה להסתגל למסגרת. ואני באמת שמחה בשבילך! ואת לא צריכה להיבהל מכמה בנות לא נחמדות - באף מסגרת ואף חברה אין מצב כזה, שכולם בלי יוצא מן הכלל הם לטעמנו. אבל את עושה את הדבר הנכון - מתקרבת לאותן בנות שנוח לך איתן. וכמו שכבר כתבו לך - גם אני בטוחה שעוד תיהני מהשירות הצבאי! כל טוב ובאהבה! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית