טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/12/2001 | 03:11 | מאת: noname

לא הספקתי לומר לך לילה טוב וסופ"ש נעים לפני שנותקת אז קחי זאת ממני עכשיו תודה שהיית לצידי בימים הקשים האחרונים. מצטערת שאני כזו קשקשנית לפעמים. רע לי פשוט (לא שזה מעניק לגיטמציה לחלוק כאב). אני.

15/12/2001 | 03:56 | מאת: noname

עקבתי אחר חלק מהתגובות שלך וקראתי לגבי "אנשים טובים באמצע הדרך" בסיטואציות מסויימות בחיי נתקלתי בחלאות אדם... ובין לבין גם מעט אנשים מדהימים בעושרם הפנימי. את אחת מהם כמובן כי היית לצידי במצבים של מצוקה קשה ואני רואה כמה את עושה למען אחרים את השאר הכרתי מעמדה אמנם שונה-לא של קבלת עזרה עברתי לא מעט, ולפעמים אני מרגישה קצת ברת מזל, החיים לימדו אותי להעריך אנשים טובים ואני מאמינה שיצא לי להתקרב אל הרבה יחסית לאחרים... ואת יודעת שאני שופטת בחומרה...

15/12/2001 | 04:10 | מאת: noname

בברכה ובשעה טובה סיימתי את כל 43 העמודים... יצא מושלם-כמו שאני אוהבת...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית