ידוע מראש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/12/2001 | 23:18 | מאת: אריה

ברצוני לשאול את הצוות אם ידוע לי מראש על מפגש קשה כגון הבוס קורא לי לפיטורים איך אני אגיב לדעתכם לאחר שיקה מה שבעצם אני יודע מראש ? מהפן הפםיכולוגיה ומפנים אחרים מה אני צריך לעשות כדי להקל?

15/12/2001 | 00:28 | מאת: HERA

אריה שלום, למרות שאתה יודע מראש על אירוע קשה עדיין אי-אפשר לצפות מה תהיה התגובה שלך. ההקלה שלך יכולה לנבוע מזה, שלאור המיתון בארץ, גל הפיטורים מגיע לכל המקומות - אין מישהו שחסין מזה היום (ראה את כל מפוטרי ההי-טק, שהיו בטוחים ש"להם זה לא יקרה"). נכון שלפעמים צרת רבים אינה מהווה חצי נחמה, אך אם הסיבה להודעה של הבוס היא המיתון, הרי שאין לך סיבה לקחת את ההחלטה אישית.

15/12/2001 | 02:50 | מאת: טלי וינברגר

אריה שלום רב, מה יקרה לך באירוע המדובר, אנחנו לא יכולים לצפות. אתה יכול לספר מה לדעתך עשוי לקרות, כיצד הגבת בעבר במקרים דומים (אם היו), כדאי שתברר עם עצמך כיצד היית רוצה להתנהג ובסופו של דבר יש למצוא את דרך ההתמודדות שמשלבת בין ניסיונות העבר, ההכרות שלך את עצמך, הרצונות לגבי התנהגותך ולמידת דרכי התמודדות יעילות. בהצלחה, טלי פרידמן

15/12/2001 | 23:59 | מאת: אריה

טלי פרידמן שלום תודה ! עזרת לי מאוד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית