מחפש פסיכולוגית דתיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2000 | 10:50 | מאת: אלון

שלום האם מישהו יכול להמליץ על פסיכולוגית (או פסיכיאטרית שעוסקת בפסיכותרפיה ) קלינית דתיה המקבלת באופן פרטי? הייתי מעדיף מישהי הקרובה לשנות השלושים. תודה

20/11/2000 | 16:24 | מאת: ל

גם אני מחפשת בדחיפות.

20/11/2000 | 22:25 | מאת: aloncohe

תודה על תשובתך אם את רוצה, אני יכול להמליץ על מספר פסיכולוגיות דתיות, שלגבי חלקן יש לי המלצות מצויינות אבל לגבי אישית הן לא מתאימות, בעיקר בגלל פער גיל. אם גם לך הגיל חשוב, אז יש עוד אופציה שזה המרפאה בחוג לפסיכולוגיה בבר אילן אולם יש לזה את החסרונות שלו שזה לא ממש טיפול פרטי. אם תשמעי על מישהי פרטית , אשמח לקבל פרטים. תודה

25/11/2000 | 18:10 | מאת: טלי וינברגר

לימור שלום רב, לא שכחתי אותך. אני אחפש השבוע, מבטיחה!! צרי עימי קשר באמצע השבוע... בברכה, טלי פרידמן

20/11/2000 | 23:53 | מאת: יהודית

תברר באגודת עזרה ומרפא, שם הרב פירר, יוכל להמליץ לך על טובי המומחים בכל תחום.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית