חרדה בשינה ובטיולים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2001 | 22:02 | מאת: כהן ניצה

שלום רב, יש לי בן אשר ימלאו לו 9 בחודש ינואר. יש לו בעיות חרדה בלהירדם לבד בחדר. מספר סיפורים שמפחד. אני משתדלת לשבת לידו עד שירדם עד אז כל הזמן כאבי בטן מתוך לחץ למרות שאני יושבת לידו עד שנרדם. אבקש את המלצתכם והדרכתכם בנושא. כמו כן הנני לציין שבר בן זקונים אחרי 4 ילדים מתבגרים ונורא מפונק. כן יש בעיית חרדה ביציאה לקניונים ומקומות סגורים מבקש לחזור מיד הביתה. תודה מראש - כהן ניצה

13/12/2001 | 22:12 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ניצה שלום אני מציע שתפני לייעוץ אצל פסיכולוג ילדים (ללא הילד !). במקרים רבים הייעוץ שתקבלי יספיק כדי להתגבר על הבעיה בכוחות עצמכם. במידה והפסיכולוג יחשוב שנחוץ לראות גם את הילד הוא בוודאי ינחה אותך מה לעשות הלאה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית