בקשה להסבר על סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2001 | 19:55 | מאת: השואל

שלום רב, מבקש עזרתכם להבנה, אישתי משתמשת בסרוקסט מזה כמספר שנים. למרות שמצהירים על אי התמכרות שמתי לב שהיא לא יכולה וגם כנראה לא רוצה להיגמל מהתרופה. מבקש לדעת מהי אותה תרופה בשם סרוקסט ? מדוע מקבלים אותה לטיפול ועל איזה מחלה בדיוק, מה קורה שמפסיקים לקבל את התרופה ? האם ניתן לעזור לי בקישורים להסבר מפורט על התרופה ? תודה מקרב לב על עזרתכם השואל

14/12/2001 | 17:42 | מאת: דר' עמי אבני

השואל שלום לטעמי אם יש לך שאלות פנה לאשתך וקבל ממנה מידע בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית