חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2001 | 11:49 | מאת: רותי

שלום רב אני נתונה בחרדות כל הזמן בקשר למוות ומחלות זה נורא מפריע לי מה עלי לעשות תודה רבה

13/12/2001 | 14:48 | מאת: HERA

רותי, כתבת בעצמך שהחרדות מפריעות לך, לכן נראה לי שכדאי לך לפנות לטיפול. חרדות מהמוות וממחלות מציקות כמעט לכל אחד, אבל כשזה מפריע, זה שווה בדיקה מעמיקה יותר. HERA.

13/12/2001 | 17:47 | מאת: אתר החרדה.

בקרי באתר שלנו: www.panicdisorder.up.co.il בהצלחה.

13/12/2001 | 22:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רותי שלום ממתי החרדות הללו קיימות? האם יש בעיה רפואית ממשית או שהחרדה אינה מבוססת? חרדה למצב בריאות היא תופעה נפוצה. כמות סבירה ממנו חיונית כדי לשמור על בריאות נכונה ומניעה. קיצוניות אינה טובה כמו כל קיצוניות אחרת ואז כדאי לפנות לייעוץ מקצועי. במהלך הייעוץ ניתן יהיה להבין יותר את המקורות לבעיה והטיפול המתאים ביותר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית