להרוש.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/12/2001 | 00:42 | מאת: ליהי

מה חום עכשיו?... מה שוב עוללת ...? :-))) ITS REALLY ME MY DEAREST HERA..... אני קצת חסרת שקט היום, ועכשיו במיוחד. היית מאמינה מה אני כולת עכשיו?.... שניצל עם פסטה... באחד בלילה!!!!! עכשיו את מבינה למה שאלתי את מה ששאלתי?...

11/12/2001 | 00:48 | מאת: HERA

גם לי יש נטייה לאכול בלילה... גם פסטה. פתאום ככה סתם נהייתי חולה. אני רק מתחילה עם זה... אני מקווה שזה לא יחמיר, כי אני שונאת את זה... באופן הגיוני - לא? אני מבינה למה שאלת את מה ששאלת, אבל התשובה שלי היתה די סתומה... לא ממש יצא לי כמו שרציתי... וחוץ מזה? מה עורר את חוסר השקט הזה?

11/12/2001 | 00:52 | מאת: ליהי

לימודים. זו הסיבה היחידה כרגע לחוסר שקט. הכל הלך לי כל כך טוב אבל עכשיו נתקעתי (אני לא יכולה לפרט, לא כאן בכל אופן, אני אסביר לך יותר בפירוט באי מייל) ואולי אני שוב אפספס את המועד הקרוב של המבחן הממשלתי. זה גורם לי לתגובות לא רצוניות, כמו לחצים בחזה , עצבנות ונדודי שינה..... כמו שאת רואה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית