טלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2001 | 07:17 | מאת: יש לי שאלה.

בנוגע לשאלתי מה8/12 לגבי בולמיה. האם קיימים מרכזים ( לא לנוער) המטפלים בבעיה ולא כוללים אשפוז / הפניה ? אשמח לדעת פירוט לגבי מקומות כאלו באזור המרכז. תודה.

15/12/2001 | 03:55 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, ישנם מרכזים כאלו: האחד בהוד השרון ונקרא "נופית" שניהולו של ד"ר אינספקטור. השני בקיבוץ נען (ליד רחובות) ונקרא "שחף" בניהולה של ד"ר גולן. את הטלפונים תוכלי להשיג דרך בזק. בהצלחה, טלי פרידמן

15/12/2001 | 10:57 | מאת: שחפית

הטלפון של מרכז " שחף " הוא 08- 9357035 . מרכז מצויין להפרעות אכילה , אבל גם מאוד יקר .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית