ל -- הרה איתן ועדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2001 | 02:04 | מאת: יונת

אני חייבת להפרד ממכם ולטוס לנסות לישון כי אני צריכה לקום ב 7.00 לעבודה . אז מחר כולם נדליק נרות חנוכה לילה טוב

10/12/2001 | 15:39 | מאת: HERA

יום חדש... מה איתך היום? מיישמת את העצה של איתן, ומחייכת קצת?

11/12/2001 | 15:23 | מאת: יונת

הרה היי - - - אתמול אפילו לא יכולתי להיכנס לרגע למחשב כי בני משפחתי עשו עליו תורות מי אחרי מי והם מאוד אנטי הפורום שחס וחלילה אני לא אחשף ושלא אחשוף את צרותי לרבים ומה זה נותן לי .כך שלא רציתי לשמוע זלזול ודחיות והייתי עוד לפני כן כמו שאומרים " על הקנטים ," אבל ביקשו שנעשה ערב חנוכה ושאני יעשה להם לביבות אז היכנתי לביבות הדלקנו נרות והיתה אוירה של חנוכה . אז ניזכרתי באיתן שאמר לשים את העצב בצד ולשמוח .בכל זאת כנראה ניכר עלי שאני לא ממש כולי בתוך השמחה כי בעלי העיר לי ושאל : מה לא בסדר לך את ניראת מוטרדת ועניתי לו שהכל בסדר , הוא ראה שאני משקרת . כי אני לא אוהבת לשתף אותו בריגעי העצב והדיכאון שלי . זה פרטי שלי ואף אחד לא יכול להבין אותי. זה גורם לו להתרחק ממני . היום הבטחתי להם לעשות שוב לביבות לבקשתם ותחנוניהם אז כמובן שאני צריכה לשחק אותה שמחה ונחמדה ואולי ממשחק זה יהפך גם לשמחה אמיתית . - - - - אז שיהיה לך , לאיתן , לליהי , לעדי . ולכל חברי הפורום - - - - - - - - - - - ------------------------ חג שמח ---------- .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית