חג חנוכה שמח ומאושר לכולם:)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2001 | 00:11 | מאת: איתן

חג חנוכה שמח ומאושר לכולם:)) הלואי ויהיה נס גדול פה. וכולם יהיו מאושרים ושהבעיה היחידה תיהיה מתי להתחיל את שעון החורף או הקיץ:))) אני מאחל לכולם שלווה. וכח להתמודד אם קשיי החיים. ובכל מיקרה LET IT BE:)) בהמון אהבה לכולם @-------)----- איתן

10/12/2001 | 00:17 | מאת: HERA

איתן, שיהיה לך חג שמח. שלא תשרוף את הבית עם החנוכיה... שלא תתלכלך מהריבה של הסופגניה... ו... שלחתי לך מייל בחזרה... שלא יגידו שהפורום זה לא המקום לכל הדברים האלה...!

10/12/2001 | 00:28 | מאת: איתן

המיל לא הגיע אני אומנם לא אשרוף את הבית:))) אבל אני אשמח להתלכלך מהריבה של הסופגניה:)))) אמי אפתה לביבה לי לביבה מעופרת יצוקה לביבה מעופרת יצוקה:))) יודעים אתם לכבוד מה יודעים אתם לכבוד מה??? לכבוד האינתיפדה:)))) @-------)---- איתן:)))

10/12/2001 | 01:15 | מאת: adi

חג שמח וכמה שיותר שקט. מעדי

10/12/2001 | 15:30 | מאת: HERA

צודקת... הלוואי וזה באמת יהיה ככה... שלפחות תהיינה סיבות לחגוג.

10/12/2001 | 01:27 | מאת: איתן

והנה הסיפור: פעם אחת הזמין בסרבאי אורח ליטאי לביתו בחנוכה. בעלת הבית הכינה לביבות מטוגנות בחמאה, כהלכות הבסרבאים,והאורח הליטאי,שריח הלביבות עורר בו את התיאבון לאכילה,רצה להראות את כוחו בתורה. נטל לביבה אחת ואמר: אחת אני נוטל כנגד הקדוש- ברוך-הוא, שהוא יחידו של העולם. חזר ונטל שתי לביבות ואמר:שתים אני נוטל כנגד שני לוחות הברית. חזר ונטל שלוש ואמר:שלוש אני נוטל כנגד שלושה אבות. חזר ונטל ארבע ואמר: ארבע אני נוטל כנגד ארבע אימהות. הלביבות ערבו לחיכו,ותיאבונו הלך וגבר עם האכילה. חזר ונטל בבבת אחת שתים עשרה לביבות, הכניסן בקערתו ואמר: שתים עשרה אני נוטל כנגד שנים עשר שבטים. ראה בעל הבית, כי תאבונו של אורחו הליטאי גדול מידי, ועוד ידו נטויה לקחת ולקחת. הזדרז ואמר לאשתו: שרה, מהרי לסלק את הקערה מעל השולחן. חושש אני,כי אורחנו הנכבד יטול עכשיו כנגד שישים ריבוא מישראל... וזה הסוף:)))) בקיצור עלינו להזמין את הבחור הליטאי לטפל בבולמיה שלו בפורם. ושיפסיק אם החרטה הזה:))) חג שמח:))) @------------)----- איתן

10/12/2001 | 03:27 | מאת: anat

i just wanted to join u all and say- HAPPY HANUCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! it is great to read your things here and smile................... have a geat holll day!!!!!!!! love u all anat

10/12/2001 | 15:33 | מאת: HERA

תודה! את חוגגת את חנוכה? כבר הדלקת נרות? שרת שירים לחג?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית