רמרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2001 | 20:29 | מאת: רויתה

ברצוני לשאול האם מישהו ניתקל בתרופה רמרון והאם יש לה תופעת לואי קשות? בתודה על התשובה המהירה

09/12/2001 | 20:53 | מאת: מינרווה

סכנה!!!!!!!!!!!!!!!! לרמרון יש תופעה שלפחות לי היתה איומה - לקחתי רמרון, ולא הצלחתי להתעורר במשך יומיים. זה היה כמו להיות יומיים בתוך איזה ענן. בעצם... אולי יש כמה שיאהבו את זה, אבל בכל-אופן אי-אפשר לתפקד כשלוקחים רמרון.

09/12/2001 | 21:40 | מאת: אורלי

רמרון בהחלט גורם לשינה מרובה ולתאבון מוגבר אבל ככל שעובר יותר זמן מתרגלים אליו והתופעות לוואי הופכות להיות פחות דומננטיות...

10/12/2001 | 09:15 | מאת: XYZ

אני לוקח רמרון כבר כמה חודשים ומאוד מרוצה. אני מרגיש טוב, רגוע, סוף סוף ישן טוב בלילה, ויחסית בלי תופעות לוואי. לפי מה שהבנתי מהרופא שלי, מדובר בתרופה טובה, שלא ממכרת ושיחסית יש לה פחות תופעות לוואי. לפני הטיפול הרופא הכין אותי שאני יכול להיות קצת עייף בשלושה ימים הראשונים - אבל אני לא הרגשתי שום דבר כזה. בכל אופן לדעתי כדאי לך לנסות! בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית