לנזבורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2001 | 21:40 | מאת: גלית

הייי נזבורה התגעגעתי....... מה נשמע.. עשיתי זאת, אני לא מאמינה! היה שינוי קטן,פתאום יצא לי לדבר לפעמים.. אבל הרבה המחשבה ואיי ואייך חושבים.. הרבה בנות מדברות ומספרות..ואני לא..אני מרגישה בחוץ..יש לי הרגשה שכמה בנות צוחקות אליי.. הרה אחריי מה שעברתי, היה קשה נפשי יותר מפיזי! אני לא מצליחה ויכולה לחשוב אייך אני הולכת יום ראשון... אני לא מצליחה להכל זאת. קיבלתי תפקיד כפקידה בחיל רגלים.לא ידוע לי איזה פקידה ומה ....... אני נורא חוששת,ונורא שופטת את עצמי על כול משפט. כשאני אמיתית טוב לי ואני לא חושבת על כלום. וכשאני מגעילה... ו חנפנית ויותר מידי נחמדה גם לא טוב לי..שתי אלה גורמים לי לחשוב מה ומה וממה... כי זו לא אני האמיתית כך. קשה לי להתנהג כתמיד במצב רוח אחיד פעם אני ככה ופעם אני דג ופעם חנפנית ופעם מגעילה.. כול זה בזמנים קצרים.....מוזר..... הרה מה עושים אני לא יכולה עוד..אבל!אם זה היה היום האחרון מה שעברתי הייתי רואה את זה כחוייה! באמת. היה קשה אבל טיפה נחמד והמוןןןןןןןן קשה. נפלתי אל בנות ממש שקטות. לא רעות. אבל דיי מגובשות וחברותיות קשה לי... הם ככבוצה נראה לי שהכירו ויש שלא. הכול קשה ומסובך,ויש הבדל בין תיכון לצבא ,נראה.... אוףף אוהבתתתתת הבעייה היא שאני לא מסוגלת להיות כול כך הרבה עם בנות... לפעמים אני מדברת דיבור שלא אני..זה מוזר לי אין לי מילים לתיאור..

08/12/2001 | 14:17 | מאת: נזבורה

היי גילת! תיאחזי במשפט מפתח אחד שכתבת: עשיתי זאת! ואכן עשית זאת, ותעשי עוד הרבה דברים. ואני מאמינה שגם הקשר שלך עם הבנות ישתפר ויתפתח - רק תני לזה עוד קצת זמן... אם הן לא רעות זה כבר סימן טוב, התחלה טובה! ואגב, איך הסגל שלכם - את יודעת - המ"כיות, סמלת המחלקה והמ"מית? - כי אולי את לא יודעת, אבל אם חלילה יש לך איזו בעיה - את יכולה תמיד לפנות אליהן ולדבר איתן. ואם יש להן חזות קצת נוקשה - אל תיבהלי! הן כולן בחורות קרובות לך בגיל, מקסימום שנה מעלייך, ויש להן אותו ראש, הן רק חייבות למלא את התפקיד שלהן... ועוד משהו חשוב: העובדה שאת כבר יודעת לאיזה תפקיד תשובצי - היא יתרון אדיר, שפעם לא היה קיים. אין לך מושג איזו הקלה זאת, את לא יודעת איזה מתח היה עד שנודע לכל אחת לאן היא משובצת... אז לפחות זה נחסך ממך וגם משאר בנות המחזור שלך... ובקשר לתפקיד עצמו - אין לי מושג מה זה, אבל אם זו פקידות, בוודאי תעבדי עם מחשב, ובתור מי שמשתמשת די הרבה במחשב - בוודאי לא יהיה לך קשה! אני ממשיכה להחזיק לך חזק-חזק ולהאמין בך - ומחכה לשמוע את המשך החוויות (שנקווה שתהיינה רק טובות!) נזבורה

08/12/2001 | 14:20 | מאת: נזבורה

גילתוש, דבר חשוב אחד: כשאת מספרת חוויות מהצבא - תיזהרי רק לא לדבר כאן יותר מדי על עניינים צבאיים מובהקים - את יודעת, בטחון שדה וכל זה... ((-: ומחוץ לזה - אל תחששי משום דבר! שלך, נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית