שאלה לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2001 | 07:37 | מאת: מיקי

אני לוקחת כדור וחצי אפוקסור.(היום מתחילה לקחת 2 כדורים. סה"כ 150 מ"ג.)אני סובלת מחרדות . בשבועיים האחרונים התחלתי לסבול מקיבה עצבנית. תחושה של התרגשות מתמדת בבטן...ביום אני רוצה לישון ועיפה ובלילה שאני רק רוצה לישון, הבטן מפריעה לי..האם זה אומר שהכדור לא מתאים לי???בעבר ניסיתי סוגים שונים של כדורים וכולם גרמו לי אותה תחושה בבטן.(לא בחודשים הראשונים. אלא לאחר חצי שנה בערך) תודה מראש מיקי

07/12/2001 | 10:01 | מאת: "אור

לדעתי 2 כדורים זה הרבה.... כדור ...או כדור וחצי זה סביר הייתי מיעץ לך לחלק את הכדור ל4 רבעים ביום ובלילה לפני שהולכים לישון לקחת את החצי כדור ובנוסף הייתי שואל האם לאחרונה השתמשת בכדורי הרגעה ממשפ הבנזאופינים!!!!??? יתכן קשר בינהם לכאבי הבטן!!!

07/12/2001 | 11:44 | מאת: מיקי

אור.אני גם לוקחת קלונקסבמינון נמוך מאוד. זה הקשר?ואם לא אקח קלונקס, זה יפסק??חצי כדור ביום של קלונקס 0.5????בעיניין האפוקסור, במצוות הרופא כדי להפסיק את הקלונקס...

08/12/2001 | 04:56 | מאת: דר' עמי אבני

מיקי שלום זה אינו אומר בהכרח שהכדור אינו מתאים לך מה שניתן לעושת זה לעלות בכדור יותר בהדרגה או לצרף כדור שירגיע את התופועת בבטן במיחוד לאור העובדה שאת מציינת קשיים עם כדורים שונים הייתי מנסה למצות את האפשרויות לפני שממשיכים בנדידה לכדור נסוף בברכה עמי

08/12/2001 | 09:57 | מאת: ויוי

היי אור יציאה לא במקום שלי,,)משפט מטומטם. היתכונתי ,שאיתן (מקווה שהוא לא יכעס עלי וגם שאתה לא,,) לא מבין מזה, לקחת כדורים ,אז קל לו לתת עיצות או למצא כל מיני ,,,, ואני לפחות מבינה ותומכת בלי תנאים . (אך לא עוברת על בשרי , מה שבני עובר ,,, לצערי וכו')

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית