שאלה לדר' אבני,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2001 | 01:22 | מאת: ויוי

שלום רב לך ד'ר רציתי לשאול בבקשה, האם משמעותו של חצי כדור אפקסור יכולה מאד להשפיע (לטובה או לרעה או בכלל) אם הוא נילקח ללא הצעת הרופא(לפעמים התור הוא לכמה חודשים מראש). המינון העכשוי הוא 150 מ/ג. . וכמה אפשר לבד להוסיף ,חצי ,כדור שלם ,, (זה חד פעמי רק עד הפגישה עם הרופא ,,).זה בגלל מצב שדורש זאת ואני בטוחה שזה יעזור. תודה מראש ויוי

07/12/2001 | 04:24 | מאת: דר' עמי אבני

ויוי שלום אני מצטער אני לא מוכן לתת יעוץ בצורה כזו אני לא רואה הצדקה (תור עוד כמה חודשים) שתטלי בעצמך כך יש טלפון יש עוד רופאים אפשר לבקש הקדמת תור אנא טפלי בעצמך כהלכה בברכה עמי

07/12/2001 | 10:07 | מאת: "אור

אז מה דוקטור....גם אתה לא יושן???

07/12/2001 | 10:06 | מאת: "אור

2 כדורים?? לדעתי זה הרבה אז מה את רוצה להעלות לשניים וחצי?? ומה לוקחים כדורים שלמים?? אני מיסתדר אם כדור אחד מחולק ל4 רבעים!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית