יניב.....?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/12/2001 | 22:58 | מאת: ליהי

אתה לא צריך להיעלם. לכל אחד מגיעה הזדמנות שנייה. וממה שראיתי אתה כן יודע להיות אנושי כשאתה רוצה. אז אולי תלמד באמצעותנו לרכוש קצת אמון או לפחות לזהות במי לתת אמון ובמי לא. וככה גם תיחשף לטוב שבעולם, ולא רק לרוע. לטעות זה אנושי. אם אתה רוצה לנסות שוב- אני אשמח לעזור לך. :-)

06/12/2001 | 23:40 | מאת: HERA

איזו נשמה טובה :-) יניב, למרות הדברים שכתבת לי אני מסכימה עם ליהי... אתה לא צריך להעלם (כל זמן שאתה חוסך מאיתנו מילים מכוערות), אלא מוזמן להישאר ולקחת חלק בפורום. לא תאמין כמה שהמקום הזה יכול לתרום (אם מוכנים לקבל...).

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית