דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/12/2001 | 23:45 | מאת: רותי

אני נכנסת לתקופה לפי דעתי של דיכאון כמו שהיה לי בעבר לפני כמה שנים כשאפילו חשבתי על דרך לגמור עם זה . לא טופלתי בשום דרך ואף אחד לא יודע על העבר או על עכשיו. אני לא רוצה לעבור את זה שוב ולא יודעת מה ניתן לעשות כדי שמצב זה יחזור. תודה עדי.

05/12/2001 | 23:48 | מאת: ליהי

לפנות לקבל עזרה כמה שיותר מהר . חבל לשקוע שוב לתוך התהום המסוכנת הזו.

05/12/2001 | 23:52 | מאת: HERA

רותי, כבר חשבת בעבר על "לגמור עם זה"... עושה רושם שאת לא מוכנה עדיין למעשים שכאלה... לפעמים אפשר להתגבר לבד, ולפעמים לא... כולנו בני-אדם בסה"כ, והכוחות שלנו אוזלים לפעמים... למה שהפעם לא תפני לטיפול, כדי שתוכלי להתמווד יותר טוב, כשיש ברקע מישהו תומך?

06/12/2001 | 01:08 | מאת: זוהר

לרותי אני בעצמי סובל מידי פעם מדיכאון .ניסיתי מדיטציה, ואת רוב הטיפולים האלטרנטיבים. זה קצת עזר אבל לא ממש. לפי ניסיוני מה שממש עוזר לי זה טיפול של כדור פבוקסיל. אני מרגיש הרבה יותר מאוזן ויותר רגוע. אם יש דיכאון הוא בא ברמה שאני יכול לשרוד איתו. בקיצור אני לא בדיוק בעד כדור כימי. אבל מה שעובד עבורי זה אותו כדור קטן שמשפר את האיכות בחיי תנסי. על לך לפחד מלשקוע בדיכאון. דאי לך שהמון אנשים אוהבים אותך ויש אלוהים ששומר עליך. בברכה זוהר

07/12/2001 | 02:15 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רותי שלום קודם כל טוב שיש לך את היכולת להבחין שמשהו לא טוב קורה לך כך שתוכלי לטפל בזה לפני שהדברים מחמירים. אני מציע שתפני מייד לייעוץ מקצועי. במידה ובאמת מדובר בדיכאון קליני את צריכה עזרה. טיפול בדיכאון מבוצע הן ע"י שיחות והן ע"י תרופות והשילוב ביניהם עשוי לחסוך את הנפילה ממנה את חוששת. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית