אי סיפוק מיני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/12/2001 | 22:15 | מאת: metuka

מטופלת ב- אםקסור ותוצאה מזה לא מצליחה להגיע לסיפוק בקיום יחסי מין מבקשת המלצמ על טיפול תרופתי אני מודה למפרע על התשובה

05/12/2001 | 22:36 | מאת: אורי (יוני לביא :fr )

metuka כתב/ה: > > מטופלת ב- אםקסור ותוצאה מזה > לא מצליחה להגיע לסיפוק > בקיום יחסי מין > מבקשת המלצמ על טיפול תרופתי > > אני מודה למפרע על התשובה תבדקי אם יש קשר בין התרופה לבין הסיפוק המיני שלך מבחינה פיזיולוגית, אם כן, תבדקי אם החבר שלך מתאים... , אם בכלל לתרופה אין השפעה על הסיפוק המיני שלך, אז זה מוזר..<

06/12/2001 | 07:22 | מאת: "אור

גם אני משתמש באפקסור...ואני מכיר הרבה שגם משתמשים ולאף אחד אין בעיה!!!! לדעתי הבעיה לא מהאפקסור!!!!

08/12/2001 | 05:17 | מאת: דר' עמי אבני

מתוקה שלום האם יש חוסר ספוק מיני עקב הדכאון או שהחל מאז הטפול התרופתי ? יחסית אפקסור אמור לפגוע פחות אם בכל זאת מאז התחלת התרופה שקלי האם יש הטבה ואז אולי כדאי לנצל את התרופה ולותר בינתיים (יחלוף עם סיום הטפול) או לנסות שנוי עם הסכון לתופעות לואי אחרות ולחוסר תועלת ניתן גם לשקול טפל קוגניטיבי ללא תרופות שיעיך כמו תרופות אנא פני לפסיכיאטר שלך ושקלי עמו את האופציות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית