i hera

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/12/2001 | 22:15 | מאת: להרה

haii מה נשמע?.... כן הרגע הגיע,לטוב או לרע, אני לא יודעת אם לבכות מרוב יאוש או לשמוח שאני אוטו טו חיילת. כול כך מבלבל וקשה. לו הייתי יכולה לשנות דברים. בכאב אבדמעות נאלצת אני להפרד מימך..... אני ישאר בקשר ועוד הספר.. אבל הדרך תהיה קשה למיוחד הרה אני מפחחחחחדתתתת אוהבת מחכה לתשובהה גלית

05/12/2001 | 00:24 | מאת: HERA

אני חושבת, שאת לשמוח על הגיוס, אך מותר גם להרגיש עצבות... בכל זאת נסגר עוד פרק בחיים... כל סוף הוא התחלה חדשה...וכל התחלה היא נסתרת במידה מסויימת. תני לזמן לעשות את שלו, אבל תסייעי לו; תחייכי יותר, אל תחששי כל הזמן ממה יגידו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית