hera.lehi.noname,tali.any1else

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/12/2001 | 23:03 | מאת: lisa

hey guys how r u all? I had a CT brain scan today(really scarey but i survived. i was told i might have a small tumor in my brain and had to have a scan,but it looks like i will be ok,i just thought i`d let you know,i was really worried but now of course i feel good.....i hope you are all well...Lisa

03/12/2001 | 23:05 | מאת: ליהי

איזה כיף לשמוע בשורות טובות!!!!:-)))))))))))))))))))))) אז מה ...נפתח בקבוק שמפנייה?......................................

03/12/2001 | 23:09 | מאת: lisa

that`s a good idea or maybe tequila is enough

03/12/2001 | 23:41 | מאת: HERA

ליסה - טוב לשמוע שאת מרגישה טוב... ושהכל בסדר. אני רואה שעשיתם פה יופי של מסיבה... בכיף, למה לא? אין לנו הרבה הזדמנויות לחגוג... כבר דיברת עם הפסיכולוגית על הרצון להפסיק את הטיפול, ועל הקשיים הנלווים לכך? (סליחה שאני הורסת את המסיבה עם שאלה כזו...) ואגב, ליהי, זה לא יפה לצחוק על קטנים... :)

04/12/2001 | 02:03 | מאת: noname

שלום ליסה, קראתי ומאוד הבנתי את הלחץ שהיית בו, את החרדה. אני לא אשאל יותר מדי שאלות כי אני יודעת כמה זה מעצבן שיורדים לך לחיים בעניינים כאילו. אני מרגישה בשבילך את ההקלה שהכל כבר מאחורייך. ואני אמנם לא נוכחת פה הרבה, אבל אני כאן בשבילך מתי שאת רוצה וצריכה מישהו לדבר איתו. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך, אניץ

04/12/2001 | 02:03 | מאת: noname

שלום ליסה, קראתי ומאוד הבנתי את הלחץ שהיית בו, את החרדה. אני לא אשאל יותר מדי שאלות כי אני יודעת כמה זה מעצבן שיורדים לך לחיים בעניינים כאילו. אני מרגישה בשבילך את ההקלה שהכל כבר מאחורייך. ואני אמנם לא נוכחת פה הרבה, אבל אני כאן בשבילך מתי שאת רוצה וצריכה מישהו לדבר איתו. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית