להרה........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/12/2001 | 22:43 | מאת: ליהי

הרוש... מה שלומך מתוקה?... למה בדיוק אני אמורה לזרוק עלייך בלוקים, לא כל כך הבנתי מה עשית שמגיע לך פינוק שכזה...:-))) ראיתי שיש פה איזה אימפוטנט שהחליט שהוא אומר לנו מה לעשות, אבל מה - הוא עוד לא שמע על המהפיכה הפימינסטית ואנחנו נסתום לו את הפה המלוכלך שלו בחצץ....ונראה לו מאיפה משתין הדג....(אפשר אולי לזרוק ע ל י ו את הבלוקים, הא? מה את אומרת...) בקשר אליי... לפני שעה חזרתי מהעבודה.. לא אגיד לך שאני ממש נהנית לעבוד שם, אבל אין מה לעשות- זה זמני, ואני סוחבת. ברוך השם, אני מרגישה יותר ויותר חזקה מיום ליום, טפו טפו, בקרוב אצלך- נשמתי הנסיכית... ממש מוזר לי= כי אני ממש מרגישה את השינוי קורה. אני רק מתפללת שזה רק ההתחלה של התהליך המדהים הזה שאני עוברת... אז... בנתיים אני פה.... אם כאן תני סימן יקירה :-)

03/12/2001 | 22:52 | מאת: eitan

you are soooooo "Tokpanit" my dear:)))) I saw what you write to the pice of @!#$:)))) I'm happy to see you happy:)))) I hop you go on with it:)))) @---------)------- Eitan:)

03/12/2001 | 22:54 | מאת: ליהי

תגיד לי.. מה יהיה עם האנגלית הזאת, הא...? מתי תחזור אלינו כבר..?

03/12/2001 | 23:35 | מאת: HERA

איתן, תפסיק לעודד בנות לאלימות. למרות שכשצריך - אנחנו הרבה פחות נחמדות מבנים...

03/12/2001 | 23:34 | מאת: HERA

ליהי - אני כאן!!! למרות האידיוט הזה, שלא מרוצה מהנוכחות שלי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית