להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/12/2001 | 12:44 | מאת: שלומי

הי, אל תתייחסי לכאלו שמקנאים בך ובתכונות הברוכות שיש לך. את נהדרת !! את מאד רחוקה מלהיות באיזה מגדל שן. בדיוק הפוך. אני מדפדף מידי פעם בפורום (גם אם איני מגיב) ורואה שאת משהו מיוחד. הרבה הצלחה, בריאות ואושר וחיים טובים . והעיקר: לא לפחד כלל !!! יום נעים

03/12/2001 | 15:17 | מאת: HERA

שלומי... תפסתי את עצמי, אתמול, עונה למי שכינה את עצמו "השמן והרזה" מתוך איזשהי התפרצות. חשבתי שזה אותו כעס ישן ומוכר... אבל לא. זה היה מתוך שעשוע בלבד... יש אנשים, שלא יכולים להרגיז אותי, כי הם כל-כך חסרי אונים בעצמם... הרשה לי לכנות את זה "אימפוטנציה שכלית"... תודה רבה על הדברים שכתבת.

03/12/2001 | 15:42 | מאת: יונת

להרה היקרה גם אני חושבת ומרגישה כמו שלומי שאת דמות מאוד חיונית רגישה תורמת ונותנת מעצמך לגולשי פורום זה עזרה ייעוץ עידוד ותמיכה בצורה הטובה ביותר והמבינה את לב כל אחד ומצוקותיו למרות מצוקותיך האישיים וזאת היא גדולתך לתת ולעזור לקבל ולהעזר ולא לשים על אינפנטילים כאלה . ---- הוא כל כך הרגיז אותי שהיייתי חייבת להגיב והרגשתי צורך לצאת להגנתך כי זה לא מגיע לך . תבורכי על תגובותיך .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית