לצוות המקמועי+

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 23:10 | מאת: לצוות המקצועי

היי שלום לך רציתי לשאול אייך מנסים להתגבר אל פחד מלדבר בחברת אנשים?? מה הדרך הטובה בלנסות? אייך מתחילים לנסות לחיות בלי במחשבות מה חושבים ומה מדברים ורק שלילי יש דרך להפסיק אם רגשי נחיתות, מדובר בילדה שסיימה תיכון והיה לה הרבה משברים חברתיים. מחוץ טיפול .יש דרך לנסות..

02/12/2001 | 23:41 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אין פתרונות קסם, וצריך לעבור תהליך ארוך של שינוי, בעיקר הוא הוא נובע מהסטוריה ארוכה כפי שאת מתארת. הפחד לדבר בחברת אנשים נובע לא מבעית תקשורת בהכרח אלא מגורמים פנימיים כמו דימוי ובטחון עצמי פגועים. כמובן שיש כל מיני סדנאות של יחסי אנוש, אבל שינוי רציני ועמוק עשוי לקחת זמן רב ודורש עבודה מאומצת. בהחלט מומלץ לפנות לטיפול. בברכה ד"ר אורן קפלן

03/12/2001 | 15:31 | מאת: דניאל

שלום , שני המושגים שימושיים בתחום התקשורת דווקא והמשמעות היא Reframing - גיבוש מסגרת חדשה למסר מסויים Alignment - תקשורת ללא שיבושים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית