דווקא עכשיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 22:01 | מאת: השמן והרזה

דווקא עכשיו יצאנו לבלות לפרוק את המתחים. אין טעם להמשיך לצפות בתכניות הטלויזיה המדכאות. למה השמן והרזה? ככה הרה: את לא חייבת להגיב !!!! שמרי לעצמך את הערותך ואת החוכמולוגיה בגרוש שלך ! עצוב לי ואני מנסה לצאת מזה !! אל תתערבי את מעצבנת אותי !! כשמישהו מבטא כאב ואת מעירה לו ממגדל השן שלך .

02/12/2001 | 22:21 | מאת: adi

לאלמונים שלום, יופי שיצאתם לבלות!!!!!!!! לגולשים: יש בזה הרבה (במה שהם עשו). נכון, אתם חושבים: איך אנשים כותבים שהם מבלים בזמן שלאחרים כואב, אבל ככה אנחנו חיים במדינה. רק ההערה להרה לדעתי הייתה קצת בוטה מידי. עדי

03/12/2001 | 00:45 | מאת: HERA

גם אתה לא שיא הסימפטיה... לא תפנה אליי, לא תקבל תשובה!!! תשאיר אותי בצד, ואני לא אתערב בענייניך - תמשיך לנפנף לשור מול העיניים עם סדין אדום... והמתקפה לא תאחר לבוא... לא יודעת מה נטפלת אליי, מה כואב לך שאני פה, וגם לא אכפת לי!!! כל זמן שתשאיר אותי מחוץ לתמונה, ולא תטרח להשאיר לי "הערה עוקצנית" בסוף כל הודעה!!! אני שמחה שאתה מתעצבן... זה אומר שדרכתי על יבלת... לא תמיד זה בכוונה, אבל אתה מחליף כינוי כל שעתיים - איך אני אמורה לדעת לא לענות לך? חבל לי שעצוב לך, אבל לא אני ביצעתי את הפיגועים... אז אנא ממנך - תשמור על פרופורציות. לי יש, אולי, מגדל של שן, אבל אני לא מתייסת לאחרים כאילו יש לי חור בשן... את העצבים שלי אני שומרת לעצמי, אלא אם כן מגיע מישהו כמוך, שפשוט מתחנן למילים פחות נחמדות.

03/12/2001 | 01:10 | מאת: joker

בתור קורא נאמן של הפורום אני חייב לציין, שמישהו פה עבר את הגבול. אתמול היית דני והיה לך משהו לכתוב להרה... היום סתם יש לך פיצול אישיות ועדיין יש לך משהו לכתוב לה. האם זו הקינאה שאני רואה במה שכתבת? ואולי סתם תיסכול מחוסר היכולת המחשבתית שלך... או שנדלקת וככה אתה מתחיל עם בחורות.

03/12/2001 | 01:26 | מאת: רמי

אתה חוצפן. זכותך לפרוק גם את הראש שלך גם אם אתה רוצה. אבל כדאי שתשמור גם על הדז'ורה שלך, שלאנשים רגילים קוראים לזה פה. לפעמים ניכנסים לכאן אנשים שהדברים שיוצאים להם מהפה זה חרא. ואתה אחד מהם. לך תמצא לך פורם אחר

03/12/2001 | 17:42 | מאת: השמן והרזה

אני לא מצפה שתבינו או תאמינו לי אבל לא היתה לי כוונת תחילה לפגוע או להעליב. הרה: אין לי משהו אישי נגדך . עד כצה שישצע לך אבסורד כואב לי באם הפרעתי או פגעתי. היום הגעתי למסקנה שההתיחסויות שלך כנראה מעצבנות אותי כי מזכירות לי התיחסויות של אדם קרוב שפגע בי\ פוגע בי. אין לי הסבר אחר. נראה לי גם שייתי זקוק למשוך תשומת לב שלילית מסיבה שגם אני לא מבין ושגרמה לי לכתוב בליל של שטויות. כשאני קורא משכתבתי אתמול אני מתבייש ומפריע לי שהעלבתי ו\או פגעץי. כאילו שיש בי שני חלקים באישיות שלי. חלק אחד שלילי שיוצא אחוצה כשאני לחוץ ומעורער. היום אני יותר רגוע ורואה מקום להתנצל בפניך ( הרה) ובפני כל מישנפגע מאופן הביטוי שלי. אין לכם מושג כמה מיסר את מצפוני. במצב הרגשי בו היתי נשתון כשתבתי אתמול ( ובהתזדמנות אחרת תחת בכינוי אחר איני זוכר אותו) כאילו שהיתי מנותק מהמציאות במידה מסוימת ונלחם בתחנות רוח שאינם קשורות לפורום או לאנשים המשתתפים בו. לא כותב שתרחמו עלי אלא שתבינו. מקווה שלא יקרה שוב מתקשה להבטיח זאת היות ולא נעשה בכוונת תחילה . אם אכן אכתוב באופן כזה בעתיד: א נ א ת ת ע ל מ ו !!!! לא שווה להתיחס לזבל כזה וגם תעזרו לי על ידי התעלמות. אני מזדהה עם דבריכם ומגנה את ההתנהגות שלי. שוב סליחה !!!!!!!!!!!!!!!!!

03/12/2001 | 17:55 | מאת: יונת

לשמן והרזה ------------ כל הכבוד לך על דרך התנצלותך ועל הסבריך מה הביא אותך לכתוב בצורה כל כך גועלית . להבא לפני שאתה מחליט לכתוב תנסה לחשוב על מה שאתה הולך לכתוב ופשוט לעשות ביקורת עצמית וזה נכון לגבי כל תחום בחיים .לא לירות בלי הבחנה תמיד מישהו שלא מגיע לו עלול להיפגע .

03/12/2001 | 20:33 | מאת: HERA

היי... כמו כל לוחם, אני יודעת להחזיר אש כשצריך, אבל גם לקבל התנצלות... לפעמים גם אני כותבת פה דברים פחות נחמדים... ולכן אני תמיד קוראת את מה שכתבתי, לפני שאני שולחת את זה לפורום... יש פה אנשים שמוכנים לתת תשומת לב חיובית, והרבה... אולי, בפעם הבאה שאתה מרגיש לחוץ כל-כך ומבולבל, תנסה לתאר את זה בדרך פחות אגרסיבית... תאמין לי שתזכה להתייחסות הולמת... בשביל לקבל כבוד צריך לדעת לכבד... אתמול כולם היו נתונים בסערת רגשות כזאת או אחרת בעקבות הפיגועים, רק שמצאו דרך אחרת לבטא את זה... קיבלתי את ההתנצלות שלך, ואני רוצה שתדע שאם כתבתי לך בעבר דברים שפגעו בך, זה לא היה מתוך כוונת זדון...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית