לכולם ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 20:58 | מאת: היופי והמשחק

יופי זה דבר מושך ,אבל אני קצת מבולבלת אם להיות קנאית מאחרות... כי לפעמיים האופי גובר, לא? ולפעמיים לא?...! אני חושבת ששניהם חשובים יחד ... יש כאלה שהיו איתך בגלל המראה, וזה הרצון שלך ככה להיות בשביל לרצות אחרים? אנשים נכבדים תוכלו לעזור לנמק את דעתכם? המבולבלים

03/12/2001 | 00:21 | מאת: eitan

:)))) A. I said that there is guys that will be with you for the beauty or for your money and there are girls that will do the same. this thing is not allways for love. B. there is guys that will be with you just because it's confortable. like because of sex. C. there are guys that will love you as you are:)) and I think that, that what you are looking for so stop thinking about this stupid guy and look what you are looking for:))) Eitan

03/12/2001 | 00:37 | מאת: HERA

אם מישהי יפה וטיפשה, היופי לא יעזור לה לטווח ארוך...

03/12/2001 | 17:13 | מאת: יונת

משמעות הדברים הרה שכתבת שכאילו לאדם הפחות חכם לא יהיו חברים ושיכירו אותו ככזה לא ירצו בחברתו .אבל האדם הפחות חכם לא יכול לשנות תכונה זו ע"י טיפול כי זו תכונה מולדת . מה לעשות שלא כל האנשים יכולים להוולד חכמים כל אחד עם מנת המשכל שלו , והוא לא אדם פחות טוב או נחמד או רצוי מהחכם . יש חכמים אבל כל כך לא נחמדים , סנובים , אנטיפתים אגואיסטים ויפים , אז מהם החברה מתרחקת . אבל למה להתרחק מבחורה יפה , לא חכמה ,אבל אנושית ונחמדה ???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית