l hera

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 18:35 | מאת: l hera

ההייייי שובבבב לךךךךךך...... כן זה נכון שהרבה בנות היו רוצות להראות טוב. ובהתחלה נורא חששתי מלרשום זאת כי זה באמת נראה מוזר שמשהי רוצה הפוך. אבל כן אני לא בטוחה שזהב קנאה ,אבל רוב הסיכויים שזה כן. זה כבר נמאס.הרה לפעמים שזה כול כך הרבה קורה פשוט בא לך כבר להיות הפוך ולא אכפת לך מכלום. למשל לפעמים בא לי ללבוש משהו שקנו לי,אני לא לובשת כי זה נראה מידי יפה.... האם באמת בנות יכולות ככה להתנהג מקנאה? ומה עושים?. כי גם ההתנהגות שלי משפיעה,ועוד המראה. אוף לו רק יכולתי לתאר בדיוק אייך ההרגשה........ בדרך כלל בנות שנראות טוב הם כאלאה אם בטחון ומלא חברות, לא הפוך, וזה כול כך מוזר לי? נכון?! אני כנראה שונה.......(או ההתנהגות) אף אחד לא רוצה להרגיש פחות......אבל אני דפוקה!זו לא אני האמיתי. בדרך כלל גם אני מסתכלת על יפות ומחמיאה... לא ההפך יש לי הרגשה כזו, אולי אני טועה.. שפשוט יש בנות שבגלל המראה מתיחסות אליי שונה ומגעיל, כאילו דווקה.......... וזה רע וכואב ,שתדעי לך הייתי מוכנה להתחלף. אני דווקה אוהבת להתקרב לבנות נאות, יפות.. זה נותן לי תחושה נעימה וכייפית... גלית

03/12/2001 | 00:35 | מאת: HERA

אני חושבת, שהגיע הזמן להפריד בין מחמאות לבין לעג שנובע מקנאה... עם קצת מאמץ תוכלי לעשות את זה. גם לי מעירים כל מיני הערות, שנראות לי מטופשות ו/או לא נכונות, אבל אני לא נותנת לזה להיכנס לי מתחת לעור... זה מגיע עד האוזניים ונעצר שם. לאפשר להערות הפוגעות לפגוע בנשמה, זה כמו לדפוק עוד מסמר בארון הקבורה שלה (של הנשמה). אי-אפשר להתעלם מהכל כל זמן, אבל בהחלט אפשר לצמצם את הנזקים. כן, בנות (וגם בנים) יכולות להתנהג ככה מתוך קנאה טהורה. זה כמו ילד קטן שמקנא בחבר שלו, בגלל איזשהו צעצוע - לאחד יש משהו טוב ולשני לא... זה הכל עניין של השקפה. ומה עושים? שוב, לומדים להתעלם...! אין כזו משוואה שאומרת: בת נראית טוב=בת עם בטחון עצמי! אני מכירה הרבה בנות יפות, שאין להן בטחון עצמי, שחושבות שהן לא משהו ו... מקנאות באחרות. שוב, זו לא את ששונה, זה משהו בהתנהגות שלך, משהו שאפשר לשפר - אם רק רוצים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית