מה אומרים ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 17:21 | מאת: adi

מה אומרים, להורים, שאתמול שלחו ילדים, לבלות? והיום, הם מביאים אותם לקבורה בבית קברות? מה אומרים, לחברים, שאתמול היו איתם בספסל הלימודים? והיום, הם מביאים אותם למנוחת עולמים? מה אומרים, על אנשים צעירים? שלא הספיקו לחיות, וכבר הם בצד האפל של החיים? הוא בן 15, בוכה האם.... מה חטא? מה פשע? הוא רק ילד.... מה אומרים לאנשים, שחוו את הזוועות? ובכל רעם / ברק / בום וסתם נפץ התמונות חוזרות? האמת? מושג אין לי!!!!!! עדי

02/12/2001 | 17:26 | מאת: HERA

לפעמים עדיפות השתיקות....

02/12/2001 | 17:28 | מאת: adi

הרה, זה נכון... אצלנו בפיגוע בדולפינריום הייתה מתנדבת מד"א שזיהתה חברה שלה בין ההרוגים.... עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית