לנזבורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 14:25 | מאת: גילת

היייי מה שלומך??? הימים האלאה מיום ליום עוברים יותר ויותר קשה עוד שלושה ימים הגיוס. וכן אני בפחד הלואי... אני חושבת שהרבה הרבה מהתנהגותי קשור למראה לצערייי אני נראת בסדר. דבר שגורם לי להרגיש אי נוח או שונה מאחרות, הייתי רוצה להראות הפוך ואפילו מכוערת ככה הייתי מרגישה שפחות בוחנות אותי, והרבה פחות היו מציקות לי ללא סיבה המראה גורם וגרם לי להרבה הצקות שנאה ואי יחס ללא סיבה, וכמובן יחד אם ההתנהגות שלי הכול משפיע. זה דבר ללא שליטתי,אם הייתי נראת הפוך הייתי מרגישה אחרת והרבה יותר טוב, קורה כשאני נראת מוזנחת פתאום יש לי טיפה יותר בטחון... אני יודעת שהרבה פעמים ללא סיבה פשוט מתיחסים אליי ובעיכר בנות מגעיל. זה לא יאמן. עד כמההה.......מה לעשות שנולדתי כך, אם זה היה לבחרתי באמת שהייתי בוחרת אחרת. אבל אני לא יכולה לעשות כלום בנושא. וזה עצוב ומדכא. הרבה בנות מנסות להתיפיף והכול, ואני כך מרגישה חסרת בטחון ופחד לפגיעה. בוחנים אותי את ההליכה הכול ותמיד יש מה לומר אליי. לפני כשנה עברתי ניתוח אף, היה לי אף ארוך והרבה הרבה היו צוחקים אליי ופוגעים ביי.. זה השתנה עכשיו כבר לא צוחקים אליי. אבל הפחד שלי שיתיחסו אליי בצורה מגעילה..... אני לפעמים מנסה לחשוב מה לא בסדר באופי, וקשה לי למצוא לפעמים אני מרגישה יותר נחמדה ובסדר מאחרות... אבל זה משתנה מאחת לאחת, והרבה פעמים יש לי תחושה שמשהו ביי לא בסדר ככה ללא סיבה מסויימת, כנראה הכול מהעבר.... נזבורה אני התגעגע אלייך נורא.. מחכההההההה גלית

02/12/2001 | 20:58 | מאת: נזבורה

היי חמודה! אני לא חושבת שצוחקים עלייך בגלל שאת יפה. עובדה - את בעצמך אומרת שעד לפני שנה היה לך אף לא יפה וגם אז צחקו. כלומר - היחס השלילי כלפייך לא נובע מהצורה החיצונית שלך. כמו שכבר כתבתי לך - אולי זה נובע ממשהו בהתנהגות שלך? את מספרת שבגלל הפחדים שלך את מסתגרת מאנשים ומשדרת סנוביות וריחוק. אז אני חושבת שאולי דווקא זאת הסיבה לגישה השלילית כלפייך, אם בכלל - כי אולי זו רק הרגשה סובייקטיבית שלך? בכל מקרה - אל תפחדי להיות חביבה ואדיבה - תמיד נעים לראות בסביבה אדם חביב וחייכן, וזה לא עומד בסתירה לצורך להיות אסרטיבי בזמן ובמקום המתאימים. אני מאחלת לך גיוס קל ונעים, ומצפה בקוצר רוח לשמוע ממך בחופשה הראשונה שלך את כל החוויות - שאני מקווה שתהיינה רק טובות! הרבה-הרבה-הרבה-הרבה הצלחה - ותאמיני לי, גליתוש - את תעברי את זה, כמו שאני ועוד רבות וטובות אחרות עברנו את זה! שלך תמיד! נזבורה

02/12/2001 | 20:59 | מאת: נזבורה

היי גילת! בטעות כתבתי "גלית" - אבל כמובן הכוונה אלייך..... אז תקראי מה שכתבתי ושוב - המון הצלחה! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית