l hera

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2001 | 14:22 | מאת: l hera

היייי מה שלומך??? הימים האלאה מיום ליום עוברים יותר ויותר קשה עוד שלושה ימים הגיוס. וכן אני בפחד הלואי... אני חושבת שהרבה הרבה מהתנהגותי קשור למראה לצערייי אני נראת בסדר. דבר שגורם לי להרגיש אי נוח או שונה מאחרות, הייתי רוצה להראות הפוך ואפילו מכוערת ככה הייתי מרגישה שפחות בוחנות אותי, והרבה פחות היו מציקות לי ללא סיבה המראה גורם וגרם לי להרבה הצקות שנאה ואי יחס ללא סיבה, וכמובן יחד אם ההתנהגות שלי הכול משפיע. זה דבר ללא שליטתי,אם הייתי נראת הפוך הייתי מרגישה אחרת והרבה יותר טוב, קורה כשאני נראת מוזנחת פתאום יש לי טיפה יותר בטחון... אני יודעת שהרבה פעמים ללא סיבה פשוט מתיחסים אליי ובעיכר בנות מגעיל. זה לא יאמן. עד כמההה.......מה לעשות שנולדתי כך, אם זה היה לבחרתי באמת שהייתי בוחרת אחרת. אבל אני לא יכולה לעשות כלום בנושא. וזה עצוב ומדכא. הרבה בנות מנסות להתיפיף והכול, ואני כך מרגישה חסרת בטחון ופחד לפגיעה. בוחנים אותי את ההליכה הכול ותמיד יש מה לומר אליי. לפני כשנה עברתי ניתוח אף, היה לי אף ארוך והרבה הרבה היו צוחקים אליי ופוגעים ביי.. זה השתנה עכשיו כבר לא צוחקים אליי. אבל הפחד שלי שיתיחסו אליי בצורה מגעילה.....

02/12/2001 | 16:03 | מאת: HERA

את יודעת, באמת הרבה בנות היו רוצות להראות טוב יותר... ומה התוצאה? מחלות כגון אנורקסיה או הפרעות אכילה אחרות... אין לזה סוף. זה נראה כמעט אבסורד שמישהי מתלוננת על זה שהיא נראית טוב... ואם זה ככה, את צריכה להבין שלאנשים אין שום דבר אישי כלפייך - זו הקנאה שמדברת. את חושבת שעל מכוערות לא צוחקים? שלמכוערות לא מציקים? אפילו עוד יותר מאשר על מישהי שנראית טוב... אצל המכוערות הלעג בא מתוך שמחה לאיד, לא מתוך קנאה. ואל תדאגי למה יחשבו עלייך בצבא... בטירונות כולן נראות מוזנחות יותר... כי זה חלק מהתנאים בבסיסים. כמה שזה קשה, פשוט תתלעמי מחיצי קנאה של בנות אחרות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית