היופי והמשחק כולו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 22:32 | מאת: היופי והמשחק

תגידו, עד מתאי יתחילו להתיחס לכולם שווה, ולהפסיק לשפוט לפי המראה! עד מתאי כול זה עוד קורה???? למה אין צדק בעולם, למה ליפות מתיחסים כמלכות,ולשאר כככככ 0 עגול. אז מה אם לא יפות.............. תגידו האם תמיד זה ככה ישאר ????!!!!!! מה כול כך טוב ביפות????יש תשובה???? אין!!!!!!!!!!!!!!אז למה היחס המעודף ליפות?????

02/12/2001 | 00:37 | מאת: נזבורה

היי! גם אני שואלת את אותה השאלה, ותשובה לצערי - אין לי. גם אני אישה לא יפה שכל החיים שלה אכלה ועדיין אוכלת חרא בגלל זה. וגם האישיות שלי, לצערי, היא לא מי-יודע-מה, כך שלפעמים אני מרגישה שממש אין לי מה להציע ... ובכל זאת, יש לי הרגשה שאם הייתי יותר נאה ויותר מושכת, החיים שלי היו נראים לגמרי אחרת, ואנשים היו מעריכים אותי הרבה יותר, בלי כל קשר לאינטליגנציה, לתבונה, לחוש ההומור וכולי... לא יודעת אם עזרתי במשהו, אבל השאלה הזאת עוררה בי את הדחף הזה לכתוב וקצת לפרוק את המועקה מעל הלב....... ביי! נזבורה

02/12/2001 | 14:54 | מאת: Jacki

אוי, זה מתסכל אני יודעת. אולי זה בגלל שכשאתה הולך עם מישהו יפה, אז אתה לא צריך להשקיע הרבה מחשבה, אתה יודע שהבנאדם יפה, וזהו.... אבל אם אתה הולך עם בנאדם שהוא מעבר ליופי, זה דורש יותר עומק, לאנשים קשה לחשוב....

02/12/2001 | 17:55 | מאת: מכוער

לצאת עם בחורה יפה זה תדמית. בשביל להוכיח לחבר'ה שאני מוצלח שהולך לי ואני תותח. יופי פנימי זה כבר סיפור אחר. את זה אי אפשר להראות לחבר'ה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית