נפרדת מכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 21:31 | מאת: גילת

הייייייייייי לכולם!!!!!!! היייי לכול האנשים הנפלאים כאן באתר... רציתי להיפרד מכולם, פרידה מאוד קשה ,ולא ברורה זהווווווו הזמן הגיעה ולצעריי אני מתגייסת.. בפחד וכאב נורא. הפחד לשחזר שוב את העבר.. מה שהיה יחזור שוב הכאב הבדידות..... אני נורא מבולבלת ומפחדת פחד נוראי.. אבל רציתי להודות לאחד ואחת, מכם על היחס החם ,המסור והנהדר. תמשיכו לעזור כאן לאחרים .כי מי כמוני יודעת כמה שאתם עוזרים לחבריי היקרים:נזבורה,איתן, הרה, ליהי, אפרת ,אביב ,אורית...וכול צוות המקצועי הנהדר.. וכמובן לאלאה שפיספסתי.... בדמעות ובכאב מצטערת שזה קורה.... שמרו על עצמכם ומקווה לספר לכם...רק כייף ושהכול עובר אחרת מהעבר שכואב.. בייי גליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

01/12/2001 | 21:37 | מאת: adi

גילת, בהצלחה ותזכרי שכלנו עוברים את זה!!!!! עדי

02/12/2001 | 00:28 | מאת: HERA

גלית - בהצלחה. תמיד תוכלי להצטרף אלינו בחמשושים...

02/12/2001 | 17:57 | מאת: לא משנה

לא יאומן! את אכן מתגייסת? אחרי כל הדחיות קשה להאמין שתפסיקי לחזור ולשאול את השאלות האינסופיות שלך שהפכו לחלק בלתי נפרד מהפורום. אז אם זה הולך לקרות ב א מ ת! אז שיהיה לך מוצלח

02/12/2001 | 18:45 | מאת: ליהי

באמת.. קצת מיצינו את העניין, לא?

03/12/2001 | 00:25 | מאת: HERA

תמשיך/כי להתחבא מאחורי הכינוי שבחרת... זה כל-כך נכון!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית