ליהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 20:05 | מאת: ניר (מקורי)

היי ליהי . לא מזמן חזרתי אחרי שבת נפלאה, שבה בין היתר הצליחו לסדר לי תמחשב (חלקית). ואני רואה שהחל מאתמול בלילה מסתובב גם פה איזה וירוס משועמם. טוב אז אני מבין שעשית שינוי, וגם מאוד שמח שממחר את שוב עובדת, רציתי מאוד להיות עם ההודעות שהשארת בימים האחרונים, אך הייתי די עסוק בעבודה זאת בנוסף לתקלה חוזרת במחשב. בימים האחרונים המצב השתפר, והיום אף יצאתי לטבע לחוש את מה שאת מתארת חורף, אמנם לא ירד גשם, אבל עשיתי רגלית את איזור נחל אלכסנדר עם הבוץ, וריח הפרדסים עד לים , ופשוט היה מגניב -אז לזכותך. אני מבין שאת חולה ,אז שמרי לנו על עצמך ותמשיכי להיות חזקה. למותר לציין כי את ההודעה של אתמול בלילה קבלת מאותו מתחזה (הנודניקית). אז.... בהצלחה מחר בעבודה ובכלל בחיים החדשים. רק אל תעלמי לנו, שלך- מיס לוסי, קשישא, ימימה, המתגעגע (מאוד!).

02/12/2001 | 00:45 | מאת: ליהי

נירוששששש.......... כמה שהתגעגעתי אלייך!!! (אתה בכלל לא יודע...:-)) באמת לא הבנתי למה הגבת אליי כמו שהגבת- אבל תיארתי לעצמי שזה לא אתה אלא מישהו קנאי ומאד משועמם... בכל אופן, כיף היה לקרוא על הטיול הקסום שלך . נשמע פשוט מדהים! שמחה שהייתה לך שבת נפלאה, אפילו שמחה מאד... חבל רק שפיגועים מחרידים ומזעזעים מפרים את השלווה והרוגע. להשתמע... ליהי :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית