לאיתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 19:32 | מאת: לאיתןןןן

הייייייייי מה שלומך?אצלי בסדר איתן אתה יודעת לפעמים אני נסגרת בתוכי ומנסה להבין מה לא בסדר איתי, הרבה פעמים אין לי תשובות.אבל בעייה אחת שמפריע לי שהרבה פעמים אני מתיחסת לאנשים בכהתנשאות. כאילו אני יותר או לא צריכה אותם,דבר שמפריע לי מאוד.אני מנסה לשנות תכונה זאת אך לא מצליח לי.באמת כול כך קשההה לי ואני רוצה לשנות זאת!!!!! אני פשוט לא מצליחה זה כנראה מין הגנה ....או משהו אני מכרינה התרחקות,פחד..... פחד שיכירו אותי ויוכלו לזלזל ביי דבר מאוד מציק. אני מנסה לעזור לעצמי אבל קשה ולא מצליח. איתן הלוואי והייתי יכולה לשנות התנהגות זאת. וכן הרבה פעמים אני משתתקת,או אם אני מרגישה שלא מתיחסים אליי הרגשה כאילו אני לא רצויה פשוט ללכת מהם. אני מאווד מפחדת מפחדת מהקטע הזה אייך היה לי שם? הלוואי והייתי יכולה לדעת אני בטוחה שזה חלק מהגורם שגורם לאנשים להתרחק מימני .... אייך מנסים לשנות הרגלים אלו... אני אפילו לא יודעת למה אני מתיחסת ככה לאנשים... הרבה עצובה ,מנסה להבין מה לא טוב איתי מה חסר אצלי, מה שונה אצלי מאחרים. אך לצערי קשה לי למצוא, רוצה להרגיש חופשייה ...... להיות אני האמיתי בלי קשיחות בלי קרירות, למה למה למה זההההה... מפחדת להסתכל ישר בעיניים,כל אלאה תופעות של חוסר בטחון. הרה אני מקווה שהיה שינוי אני לא יודעת אייך יכול להיות.. אבלל מקווה ... ביי גלית

02/12/2001 | 01:58 | מאת: eitan

sorry that I'm writing in english. Ihave problem with theHebrew. I wish you a lot of good luck. and take care. see what will happen in the army and whan you have a vication tell me. try not to close yourself. you have a target. be yourself not anybody else. but don't be close. I wish you alot of good luck:))) @-----------)------ Eitan

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית