לאיתן!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 16:52 | מאת: HERA

היי לך, ההוטמייל ה - %$#%# לא עובד.... אני מקווה שתעבור פה ותקרא את ההודעה הזו. בכל מקרה - welcome back... איך עברו יומיים בלעדיי? בטח הבנת כמה אני קרציה... (ליהי, אין לי שום דבר גם נגד קרציות... אבל אני יודעת איך נפטרים מהן בקלות...). ועכשיו תצטרך לסבול אותי שוב...

01/12/2001 | 17:17 | מאת: eitan

sorry my sweet dear:))) but I need to write in English like anat meen time:)))). I see Hebrew and can write in Hebrew. but her from some risen It doesn't work. I write Hebrew to your mail if you want:))) you are not Kartzia at all:))) I miss you because of that I'm back. And I want to saffer you:))) I'm a Mazochist:))))) How are you today???:))) and Liai' how are you???:))) @--------)----- Eitan

01/12/2001 | 17:29 | מאת: ליהי

כן.. זה די מעצבן כשזה קורה... וכמה שאני טובה באנגלית- זה עדיין מתיש ומעצבן להתכתב ככה... אני בסדר איתנוש... מה איתך??? נ.ב הרה הלכה למסיבת יום הולדת.. איזה כיף.. בטח יש שם עוגות ודברים טעימים...! מה זה בא לי עוגה- עוגת שוקולד חמה עם קצפת!!!

01/12/2001 | 23:29 | מאת: HERA

היי... נכון לעכשיו לא בדקתי אם ההוטמייל בסדר... סוף-סוף הוצאתי ממך הכרזה על אי-יציבות רגשית... :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית