למיקי בעניין החוצנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 15:12 | מאת: דיגי

כבר פורסם בעבר בפורום. מופיע ברשת: ישראלה שולה ! מטפלת ברפואה משלימה בעזרת רופאים שהגיעו מהחלל החיצון . נשמע מוזר אולי מטורף אבל זו האמת. יש לי צוות של עשרה רופאים שהגיעו מפלנטות שונות מהקוסמוס וכל אחד מהם מומחה למשהו אחר כמו: גניקולוג, פסיכולוגית,כלי דם עצבים ,אנדוקרינוגלוגיה וכ"ד. ניתן לראותם לכך בעלי היכולת לראיה על חושית. טל לקביעת פגישה 046954596 נייד 053750693 שולה מעבירה סדנאות לראיה על חושית ותקשור. מיוחד !!! מלמדת את השימוש במרכבה הסדנאות מועברות באמצעות אנרגיות גבוהות אפילו מעל החוצנים-תום של פסגת האין סוף. אז זהו ... מיקי מקווה שיש לך את האומץ ואת היושר האינטלקטואלי לבדוק את הנושא עד הסוף. תתיעצי עם שולה ודווחי לנו.

01/12/2001 | 16:00 | מאת: מיקי

זוהי פרסומת? כך זה נראה. אין לי שם דבר נגד חוצנים. וכל נושא עלום מעניין אותי. אבל לא כך אני בודקת חוצנים. אינני מוכנה לשלם כשאני יכולה לבדוק בבדיקה פשוטה! ואתה מכיר את הבדיחה: תקפוץ מהגג ותראה שיש לך אופי...

01/12/2001 | 16:10 | מאת: דיגי

למיקי היקרה: לא מדובר בפרסומת ואין צורך שתשלמי עבור השרות. פשוט יש בידך כעת אשפרות ליצור קשר עם מומחית לחוצנים. בררי טלפונית... מה יש לך להפסיד! אולי שולה תפנה אותך פסיכולוג חוצן שיעשה לך הנחה או אפילו יתן את השרות בחינם. בהצלחה!! ! שתפי אותנו... אולי ניתן לשכנע את החוצנים המומחים להצטרף לצוות המומחים בפורום. מחזיק לך אצבעות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית